Blog o technice


 Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení...
Nejlepší hry pro herní konzoli Microsoft Xbox One jako dárek za vysvědčení

Kromě oblíbených multiplatformních her najdete na herní konzoli Xbox One i exkluzivní a výjimečné hry, které si na konkurenční herní konzoli zřejmě jen tak nezahrajete. Patří sem automobilové závody Forza Motorsport 7 na okruhu nebo Forza Horizon 3 v otevřeném světě, zábavné vzdušné souboje moderních válečných letadel Ace Combat 7 Skies Unknown, zombií postapokalyptický svět State of Decay 2, pirátská on-line hra Sea of Thieves, oblíbená FPS střílečka Halo 5 Guardians, akční hra z pohledu třetí osoby Gears of War... celý článek.


 Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One
Využijte šrotovné při nákupu nové herní konzole Xbox One

Akce "šrotovné na herní konzoli" v e-shopu Alza.cz probíhá od 14. 2. 2018 do 31. 3. 2018. K recyklaci lze odevzdat jakoukoliv starou herní konzoli. Zároveň u této herní konzole nezáleží na stáří, značce, stavu (může být třeba i nefunkční) nebo původní ceně. Po předání staré konzole se vám cena za novou herní konzoli sníží o velmi příjemných 2000 Kč. Objednávku musíte pouze zaplatit platební kartou, nebo hotově při osobním převzetí na... celý článek.


 Z projektu Xbox Scorpio se vyklubala konzole Xbox One X
Z projektu Xbox Scorpio se vyklubala konzole Xbox One X

Nejnovější herní konzole Microsoft Xbox One X je přímou konkurencí k nové Sony PS4 Pro. Technické specifikace herní konzole Xbox One X ukazují, že se bude aktuálně jednat o nejvýkonnější herní systém. V nativním rozlišení můžete už dnes počítat s hrami ve 4K kvalitě při 60 FPS, a to včetně podpory přehrávání 4K filmů na Blu-Ray mechanice. Pokud nemáte 4K TV pojedou hry ve Full HD rozlišení 1080p s vyhlazováním... celý článek.


 Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her
Konzole Xbox 360 nepatří do starého železa, pořád si můžete zahrát řadu povedených her

Mezi aktuálně nejprodávanější a nejlepší hry pro Xbox 360 rozhodně patří hra s otevřeným světem GTA 5, zábavná plošinovka pro děti i dospělé Rayman Origins, povedenou zábavu si užijete se hrou Assassins Creed 4: Black Flag z oblíbeného světa nájemných vrahů, s moderní FPS hrou Call Of Duty 5: World At War či Battlefield 4 pak zažijete pravou válečnou vřavu... celý článek.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím Xbox, kde najdete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Novější články / Starší články

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu