Blog o technice


 Hledáte záložní telefon? Zkuste malý, ale i levný mobil Aiek X7

Pokud hledáte dostatečně malý a zároveň i velmi levný záložní mobilní telefon, pak vaši pozornost může upoutat Card Phone Aiek X7. Přímo ze zahraničí si můžete tento jednoduchý mobil objednat i včetně dopravy za cca 15 dolarů.

Mezi nejzajímavější prvky mobilního telefonu Aiek X7 patří minimalistické rozměry 86 × 48 × 5.8 mm s ještě neuvěřitelnější váhou o pouhých 28 gramů. Kromě klasické alfanumerické klávesnice najdete na plochém těle mobilu také základní kontextová tlačítka a jednoduchý čtyřsměrný kurzor. Důležitým prvkem mobilu je zároveň informativní 0.96" TFT displej o rozlišení 128 × 64 bodů, který díky dobře zvolenému kontrastu nabízí rozumnou čitelnost. Kromě volání či psaní SMS zpráv můžete z doplňkových funkcí využít kalkulačku, kalendář, budík nebo přisvětlovací LED diodu, která plní funkci běžné svítilny.

Hledáte záložní telefon? Zkuste malý, ale i levný mobil Aiek X7

Porovnat ceny a dostupnost na Heureka.cz

Malé plastové tělo mobilu Aiek X7 ukrývá prostor pro nanoSIM, ale i klasickou paměťovou kartu typu microSD. Uvnitř přístroje najdete také dobíjecí baterii o kapacitě 320 mAh, která zajistí výdrž na cca 3 až 7 dní na jedno nabití podle způsobů používání mobilního telefonu. Baterie se dobije přibližně za 90 minut pomocí vestavěného microUSB portu např. z běžného počítače (klasický síťový adaptér není dodáván v základním balení). Uživatelé musí zároveň počítat s tím, že mobilní telefon nabízí menu i ovládání v anglickém jazyce.

Jednoduše mezi sebou vzájemně porovnejte aktuální paušální tarify českých mobilních operátorů, vyberte nejvýhodnější mobilní tarif pro volání, posílání SMS zpráv nebo data a využijte možnosti mobilního telefonu na maximum.

Displej klasický 0.96" TFT LCD, rozlišení 128 × 64 px, 149 ppi, Procesor jednojádrový MTK6261M, Paměť 32 MB, podpora paměťových karet microSD (max. 16 GB), Konektivita GSM, 2G, Bluetooth 2.1, Rozhraní microUSB, nano-SIM, Konstrukce celoplastová, 86 × 48 × 5.8 mm, 28 gramů, Baterie nevyměnitelná, Li-Pol 320 mAh, OS proprietární bez CZ lokalizace

Aktuálně nabízí Card Phone pouze několik málo českých obchodů za částku cca 499 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou porovnat.

Vzájemně porovnejte základní vlastnosti, ale i důležité parametry mobilních telefonů s klasickou konstrukcí, které jsou v současné době dostupné na trhu. Kromě srovnání mobilních telefonů s běžnou klávesnicí najdete pak na stránkách MegaDuel i užitečné odkazy na zajímavé recenze a testy.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání mobilních telefonů

Témata / Mobily


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu