Blog o technice


 E-shop Alza prodává kromě spotřební elektroniky nově i elektromobily značky Tesla

Obchod s počítači a elektronikou Alza nabízí nejen elektrokola, elektrické koloběžky nebo elektricky poháněné longboardy, ale nově najdete v nabídce tohoto e-shopu i elektromobily Tesla. Kromě elektrických automobilů Tesla se zároveň do budoucna počítá s prodejem elektromobilů dalších značek.

Ze současné nabídky si můžete okamžitě zakoupit model Tesla S 75D (cca 3 miliony korun) nebo elektromobil Tesla X 100D (cca 3.5 milionu korun), které jsou dostupné skladem. Vozy jsou dodávány z nizozemského skladu Tesla v Tilburgu, odkud je Alza dokáže opětovně naskladnit zhruba během dvou týdnů. Řada automobilových nadšenců ovšem určitě ocení, až se v nabídce e-shopu objeví i cenově mnohem dostupnější elektromobil Tesla Model 3.

E-shop Alza prodává kromě spotřební elektroniky nově i elektromobily značky Tesla

Americká automobilka Tesla (dříve Tesla Motors) úspěšně navrhuje, vyrábí a prodává elektromobily od roku 2006. Ve stejném roce došlo také k představení sportovního vozu Tesla Roadster, který této společnosti zajistil dostatečnou publicitu. Od roku 2012 je v prodeji sedan Tesla Model S, který o 3 roky později doplnil i elektrický SUV Tesla Model X. K samému konci tohoto roku (2017) se nově očekává luxusní sedan Tesla Model 3, který bude cenově dostupnější než předchozí dva elektromobily.

Společnost Tesla se kromě výroby elektromobilů zabývá i vývojem solárních panelů a energetických úložišť (Powerpack, Powerwall) určených pro průmysl i domácnost. Výkonný ředitel a zakladatel Elon Musk zároveň vlastní vesmírnou společnost SpaceX, která úspěšně zajišťuje soukromé lety do vesmíru.

Osvědčený internetový obchod Alza je v České republice předním lídrem mezi e-shopy s prodejem počítačů a elektronikou. Výpočetní techniku, telefony nebo spotřební elektroniku postupem času doplnily i další druhy zboží (e-knihy, filmy, hračky, parfémy, drogerie, sportovní zboží, hobby technika...). Nově si na Alze můžete zakoupit i automobily s elektrickým pohonem.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání spotřební elektroniky

Témata / E-shopy


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu