Blog o technice


 Balíček exkluzivních her na PS4, u kterých se naplno zabavíte o letních prázdninách 2017

Aktuálně najdete na trhu herní konzoli Sony PlayStation 4 ve verzi PS4 Slim a mnohem výkonnější variantě PS4 Pro. Oba domácí herní systémy pak využívají stejný typ her, které se dodávají na Blu-Ray discích, nebo jsou dostupné v on-line službě PlayStation Store společnosti Sony. V každém případě si během letních prázdnin 2017 užijete množství povedených a zábavných her.

Kromě běžných multiplatformních her se společnost Sony snaží nabízet pro herní konzoli PS4 celou řadu exkluzivních her, které si na ostatních herních systémech nezahrajete. Mezi tyto hry patří dobrodružná série Uncharted (The Nathan Drake Collection, The Lost Legacy, A Thiefs End), akční hra pro děti i dospělé Crash Bandicoot N Sane Trilogy, remasterovaný horror The Last of Us se zombie, postapokalyptické RPG Horizon Zero Dawn, zábavná skákačka Ratchet and Clank nebo závodní hra budoucnosti WipEout Omega Collection.

Balíček exkluzivních her na PS4, u kterých se naplno zabavíte o letních prázdninách 2017

Oblíbené hry na Heureka.cz | Nejprodávanější hry na Alza.cz

Do balíčku exkluzivních a výjimečných her na Sony PlayStation 4 zároveň patří FPS střílečka z vlastního pohledu Killzone Shadow Fall, dobrodružství inFamous Second Son, vylepšená akční HD edice God of War 3 z klasické řecké mytologie, kolekce silně emočních adventur Heavy Rain a Beyond Two Souls, hororová hra Until Dawn, dojemná akční adventura The Last Guardian, akční RPG Nioh ze středověkého Japonska či závodní hra Driveclub.

Do konce roku můžete počítat s vydáním řady dalších exkluzivních her na PS4, mezi kterými najdete očekávané herní tituly jako např. závodní hra Gran Turismo Sport, pokračování akční řezačky God of War v říší severských legend, survival adventura City Shrouded in Shadow nebo skákačka Knack 2 a další.

V současné době nabízí herní konzoli stále asi dvacítka českých obchodů za částku kolem 6 490 Kč. Aktuální cenu najdete v nákupním rádci Heureka, kde můžete ověřené e-shopy a jejich ceny mezi sebou vzájemně porovnat. Také si prohlédněte nejprodávanější hry na Sony PS4, které právě hrají ostatní hráči.

Nezapomeňte zároveň porovnat základní vlastnosti a důležité parametry všech herních systémů PlayStation společnosti Sony. Na stránkách MegaDuel mezi sebou jednoduše srovnáte aktuálně dostupné herní konzole, handheldy, ale také nově vznikající zařízení pro virtuální nebo rozšířenou realitu.

Hledáte další podrobnosti k herním zařízením? Prozkoumejte všechny aktuální informace k oblíbeným herním konzolím PlayStation, kde naleznete užitečné recenze a další důležité informace před nákupem nejlepší herní konzole.

Hledáte dárek pro blízké? Využijte rady, tipy nebo nápady a vyberte ideální dárek pro ženy, originální dárek pro může nebo oblíbený dárek pro děti.

Srovnání herních konzolí

Témata / Konzole / PlayStation / Hry


Novější článek / Starší článek

Copyright 2012 - MegaDuel.cz, Všechna práva vyhrazena / O blogu